Vi söker fastighetsskötare till Cityhuset i Hallsberg

Publicerad: 21/2

Då vår nuvarande fastighetsskötare börjar närma sig pension, så söker vi någon som vill ta över skötseln av vår fastighet Kronoberg 6.

Tjänsten är väldigt omväxlande och innebär både inre och yttre fastighetsskötsel. Exempel på arbetsuppgifter är att åtgärda felanmälningar från både lägenhets- och lokalhyresgäster, löpande inre och yttre underhåll, trappstädning, kontakt med leverantörer, besiktningar, nyckelutlämningar mm.

Du som söker måste vara självgående och tycka om att jobba under eget ansvar. Det krävs mycket god social kompetens och det är väldigt viktigt att du är serviceinriktad då det är du som kommer att vara vårt ansikte utåt i Hallsberg. Det är även viktigt att du är händig och gillar att lösa problem. Meriterande är också om du har tidigare erfarenhet från fastighetsskötaryrket, kunskap om ventilationssystem eller erfarenhet från annat hantverkaryrke med anknytning till bygg- eller fastighetsbranschen.

Tjänsten är en heltidstjänst på 100% med månadslön.

B-körkort krävs.

Tillträde enligt överenskommelse.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen att kontakta Patrik Svedberg på 026-65 01 07 om du önskar mer information. Din ansökan skickar du till anna.svedberg@g-f.se.

Se alla nyheter »

All rights reserved ©
Gästrike Fastigheter
Producerad av
Precis Reklam

Besöksadress
Beckasinvägen 7
803 09 Gävle

Telefon: 026 - 12 71 77
Mail: info@g-f.se
Öppetider: 8.00 - 16.30

Created with